Τηλεφωνικές παραγγελλίες
22990 76132 - 6984 726080
Ωράριο τηλ.κέντρου Kαθημερινά 09:00-14:30 & 17:00-20:00
Εκτός Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο απόγευμα
34ο Χλμ Λ.Πορτο Ράφτη

Καλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα
Για αγορές άνω των 100 € σας κάνουμε ΔΩΡΟ τα μεταφορικά για την περιοχή Αθηνών
Εξωφλήστε στην παραλαβή με πιστωτική κάρτα ( ισχύει μόνο για την περιοχή Αθηνών )

Pyramis Ηλιακός Θερμοσίφωνας 160lt Διπλής Ενεργείας 026000307 ECOLINE

Τιμή καταλόγου: 996,00 
605,20 
Κέρδος: 390,80 € (39%) Έκπτωση - 39%
026000307
+
  • ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ & ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Pyramis Ηλιακός Θερμοσίφωνας 160lt Διπλής Ενεργείας 026000307 ECOLINE


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τύπος: Επιλεκτικού συλλέκτη - Διπλής Ενεργείας*
Συλλέκτης: 2m²/1
Ενδεικτικός αριθμός χρηστών: 3 ενήλικες + 1 παιδί
 
Ελληνικό προϊόν 
5 Χρόνια Εγγύηση
 
*Διπλής Ενεργείας: λειτουργεί με ήλιο και ρεύμα
*Τριπλής Ενεργείας: λειτουργεί με ήλιο, με ρεύμα και με σύνδεση στην κεντρική θέρμανση

ΛΕΒΗΤΑΣ-ΔΕΞΑΜΕΝΗ

-Δεξαμενή νερού από ειδικό χαλυβδοέλασμα (DCP) πάχους 2,5mm με μία οριζόντια ραφή και όχι τρεις όπως συνηθίζεται, η αντοχή της οποίας δοκιμάζεται σε πίεση 15 bar. Εσωτερικά η προστασία της δεξαμενής γίνεται με επικάλυψη σμάλτου διπλής υάλωσης και κατεργασία στους 860 βαθμούς, παρέχοντας μεγάλη αντίσταση στην διάβρωση, ισχυρή μηχανική αντοχή και απεριόριστη διάρκεια ζωής.
-Μόνωση με χυτή οικολογική πολυουρεθάνη πυκνότητας 40kg/m και πάχους 60mm, εξασφαλίζοντας τη διατήρηση της θερμοκρασίας του για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών του χειμώνα.
-Εξωτερικό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι πάχους 0,5mm για μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
-Εναλλάκτης (διπλός μανδύας) από χαλυβδοέλασμα 1,5mm που δημιουργεί διπλό τοίχωμα για την κυκλοφορία του θερμικού υγρού, επιτυγχάνοντας έτσι την καλύτερη μετάδοση θερμότητας.
-Εσωτερικό δοχείο διαστολής στο επάνω μέρος του μανδύα για να αποφεύγεται η εκτόνωση του θερμικού υγρού σε περίπτωση υπερθέρμανσης, που αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς τα περισσότερα δοχεία της αγοράς είναι εξωτερικά με αποτέλεσμα την απώλεια του θερμικού υγρού, το επιπλέον κόστος συμπλήρωσης του, αλλά και τη μείωση της απόδοσης λόγω θερμικών απωλειών.
-Ηλεκτρική αντίσταση 4KW με διπολικό θερμοστάση ασφαλείας.
-Ράβδος μαγνησίου για προστασία από τις ηλεκτρολύσεις Φ22mm και L-350mm με δυνατότητα αντικατάστασης.
-Στόμιο πλήρωσης κλειστού κυκλώματος με βαλβίδα ασφαλείας 2 ατμοσφαιρών.
-Βαλβίδα ασφαλείας ύδρευσης 10 ατμοσφαιρών.
-Ξεχωριστά μοντέλα δοχείων τριπλής ενέργειας με μεγάλης επιφάνειας επισμαλτωμένο εναλλάκτη θερμότητας (σερπαντίνα G3/4) για σύνδεση με την κεντρική θέρμανση για δωρεάν ζεστό νερό και το χειμώνα. 

ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ-ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΣ

-Ο υδροσκελετός, από χάλκινους σωλήνες βαρέως τύπου, παρέχει μέγιστη απορρόφηση ηλιακής ενέργειας και εγγυημένη υψηλή απόδοση. Η συγκόλλησή τους με την προηγμένη μέθοδο υπερήχων Ultrasound εξασφαλίζει ασφάλεια και αντοχή εφ΄όρου ζωής, σε αντίθεση με την συμβατική μέθοδο συγκόλλησης με laser.
-Ισχυρή μόνωση που συντελείται με ορυκτοβάμβακα χαμηλής αγωγιμότητας πάχους 40mm, ώστε να ελαχιστοποιούνται οι θερμικές απώλειες τους συλλέκτη.
-Ο προστατευτικός υαλοπίνακας ασφαλείας (Security Low Iron Glass) πάχους 4mm, χαμηλής περιεκτικότητας σε σίδηρο, εγγυάται μεγαλύτερη ηλιακή διαπερατότητα τ=92% και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες.
-Η πλάτη παρέχει πλήρη στεγανοποίηση αποτελούμενη από φύλλο μίγματος αλουμινίου και γαλβανιζέ λαμαρίνας, πάχους 0,5mm.
-Το εξωτερικό πλαίσιο από προφίλ αλουμινίου έχει διπλό τοίχωμα δημιουργώνας διάκενο ανάμεσα, ενισχύοντας τη θερμική μόνωση και τη μηχανική αντοχή του συλλέκτη.
-Το θερμικό υγρό, ένα ειδικό αντιψυκτικό υγρό (προλυλαινολγυκόλη) προφυλάσσει απόλυτα από τον παγετό, τα άλατα και τις οξειδώσεις, διατηρώντας τη μέγιστη απόδοση του ηλιακού συστήματος σε οποιαδήποτε καιρικη μεταβολη.
-Ειδικές ξαλβανισμένες εν θερμώ βάσεις τοποθέτησης εγκαθίστανται είτε σε επίπεδες επιφάνειες, είτε σε κεραμοσκεπές και εγγυώνται εύκολη, καλαίσθητη και απόλυτα ασφαλή τοποθέτηση ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Γράψτε μια κριτική