Τηλεφωνικές παραγγελίες & πληροφορίες
2299023000
2299076132
Πρωϊνά Δευτέρα-Σαββάτο 08:00-14:30
Απογεύματα Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 17:00-20:30
Καλώς ήλθατε στο online κατάστημα μας.
Για παραγγελίες άνω των 100δωρεάν αποστολή εντός Αθηνών
είδη υγιεινής,πλακάκια δαπέδου,πλακάκια τύπου πέτρας, πλακάκια τύπου ξύλου, μπαταρίες μπάνιου και νιπτήρα, θερμοσίφωνες, πλακάκια μπάνιου, πλακάνια επένδυσης, φυσικές πέτρες, νεροχύτες, απορροφητήρες,

Αποστολές - Παραλαβές - Πληρωμές

Για παραγγελίες άνω των 100 euro η αποστολή εντός της περιοχής Αθηνών γίνεται με οχήματα της εταιρείας μας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ .

Για παραγγελίες μικρότερες των 100 euro τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη, και η ελάχιστη χρέωση είναι 6 euro για αποστολές εντός Αθηνών.

Για περιοχές εκτος Αθηνών η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποστολή των εμπορευμάτων σας (αξίας μεγαλύτερης των 100 euro ) μέχρι το πρακτορείο Αθηνών που εξυπηρετεί την περιοχή σας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ .

Τα εμπορεύματα που αποστέλλονται εκτός Αθηνών με μεταφορική εταιρεία, τα παραλαμβάνεται απο την έδρα του  πρακτορείου της περιοχής σας. Για αποστολή στον χώρο σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον αντίστοιχο πράκτορα.

Αν το κόστος εμπορευμάτων είναι μικρότερο της αξίας των 100 euro ισχύει η επιβάρυνση των 6 euro μέχρι το πρακτορείο των Αθηνών που εξυπηρετεί την περιοχή σας.
____________________________________________________________________________________________________________________________________

Τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας αποστέλλονται συνήθως σε 3-7 εργάσιμες ημέρες και πρωϊνές ώρες μεταξύ  11:00 πμ - 15:00 μμ εντός Αθηνών
και στα κατά τόπους πρακτορεία μεταφορών για περιοχές εκτός Αθηνών.

Ορισμένα προϊόντα τα οποία μπορεί να είναι σε έλλειψη ή χρήζουν ειδικής παραγγελίας π.χ. έπιπλα μπάνιου ή μπανιέρες με υδρομασάζ ή ειδικές κατασκευές (καμπίνες ντουσιέρας) ή ειδικά τεμάχια μπαταριών παραδίδονται σε διάστημα 30-40 ημέρων.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Μπορείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματά σας και από το κατάστημά μας στην Νέα μας διεύθυνση  34ο Χλμ Λ.Πορτο Ράφτη   αφού έχετε ενημερωθεί τηλεφωνικώς για την διαθεσιμότητα του.

ΩΡΑΡΙΟ καθημερινά 08:00-19:00  εκτός απογεύματα ΔΕΥΤΕΡΑΣ-ΤΕΤΑΡΤΗΣ & ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Παραδόσεις εμπορευμάτων : Πρωινές ώρες από 08:00 πμ έως και 14:00 μμ.
Για παραδόσεις εμπορευμάτων απογευματινές ώρες κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Τρόποι πληρωμής


Πιστωτικές κάρτες: VISA, MASTERCARD

  1. Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

( Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, με το που γίνεται η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, όλα τα στοιχεία διαγράφονται αυτόματα απʼ όλα τα ψηφιακά συστήματα που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.Σε περίπτωση, που θελήσετε να κάνετε δεύτερη συναλλαγή  (ακόμα και αμέσως μετά την πρώτη), θα χρειαστεί να ξαναδώσετε από την αρχή  τα στοιχεία σας.)

Αντικαταβολή

  1. Στην περίπτωση της αντικαταβολής,(ισχύει μόνον για την περιοχή των Αθηνών) πληρώνετε με μετρητά στην εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier) τη στιγμή που θα παραλάβετε την παραγγελία στο χώρο σας. ( ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 € )

Τραπεζική κατάθεση

  1. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πληρώσετε με μετρητά, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελία σας σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας.
  2. Στην αυτήν την περίπτωση, η παραγγελία ξεκινάει και ολοκληρώνεται αφού ολοκληρωθεί η τραπεζική συναλλαγή

Προσοχή:

Για περιοχές εκτός Αθηνών ισχύει μόνον η πληρωμή μέσω πιστωτικής  κάρτας ή τραπεζικής κατάθεσης ( δεν ισχύει η αντικαταβολή ), εκτός των μικροδεμάτων όπου η αποστολή τους γίνετε με ταχυμεταφορά (courier) και ισχύει η αντικαταβολή.

Συνεργαζόμενες Τράπεζες :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ : GR9501720330005033017475561

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ    ΙΒΑΝ : GR0701100850000008547000821

ALPHABANK             IBAN : GR7601402690269002002001158

Oι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν μόνον, για αγορές μέσω internet.